Bloemkool mosterd soep

Bloemkoolmosterdsoep

Schermafbeelding 2014-05-03 om 00.50.56
Voor 2 grote koppen soep: 
* Halve bloemkool
* Halve avocado
* Ui
* Mosterd
* bouillonblokje
* Kerriepoeder
* Olijfolie

De bloemkool en een ui een half uur in de oven roosteren op 200 graden met wat olijfolie en kerriepoeder. De ui pellen en samen met de bloemkool in een bouillonblokje en een eetlepel mosterd aan de kook brengen. Tenslotte voeg je nog een halve avocado toe en pureer je alles met een staafmixer.

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: